14.1.2015

Kihlasormuksen valintaTapahtui siellä ihanalla Alppilomalla vielä jotain muutakin. Menin nimittäin kihloihin! Moni onkin jo ehtinyt onnitella minua instagramissa ja Facebookissa - kiitoksia niistä <3

Kihalutumisen jälkeiset viikot ovatkin olleet melkoista pumpulia. Kihalajaiskahveja on juotu ja hääpukuja googlailtu. Kävimme myös Mennään naimisiin -messuilla näkemässä vähän kokonaiskuvaa siitä, mitä kaikkea pitää huomioida. Ja sitten on tietenkin katseltu kihlasormuksia!

Etsiskelimme sormusta jo Keski-Euroopasta, mutta sopivaa ei vaan löytynyt. Kaikissa koruissa oli minun makuuni aivan liikaa kaikkea. Liikaa timantteja, liikaa koristeita ja liikaa jalometallia. Haaveilin hyvin pelkistetystä sormuksesta yhdellä kivellä.

Helsingissä etsinnät jatkuivat ympäri kaupunkia. Kävin niin ketjuliikkeissä, kuin kultasepilläkin. Olen ollut Anette Tillanderin fani jo pitkään ja pidän hänen hienostuneen naisellisesta tyylistään. Hänen ateljeessään silmääni osuikin heti yksi sormus ylitse muiden. Olin ajatellut, etten haluaisi keltakultaista sormusta, mutta kokoelmaa ihaillessa aloin pyörtää päätöstäni. Halusin kuitenkin antaa päätöksen vielä muhia.

Anette Tillanderilta löytynyt sormus


Tillanderilta matka jatkui kulman taakse Kultaseppä Kulmalalle. Heti kun sormuskokoelma nostettiin esiin, oli valinta tehty. En saanut silmiäni irti solitaire-timantilla varustetusta platinasormuksesta. Se oli täydellinen. Juuri niin yksinkertainen ja eleetön kuin halusin.

Sormuksen hinta ylitti alkuperäisen budjettimme, mutta koimme että koru on hintansa arvoinen. Minulle on tärkeää tukea kotimaista käsityötä ja pienyrittäjyyttä. Kaikki Kultaseppä Kulmalan korut valmistetaan käsin liikkeen vieressä olevassa pajassa ja ostosten lomassa voikin ihailla kultaseppiä työssään. Jotenkin se tuo minulle lisäarvoa, että tiedän kuka on sormukseni valmistanut.

Käytän koruja melko vähän, joten aluksi jännitti, miten totun pitämään sormusta. Nyt olen viikon verran ehtinyt harjoitella, eikä sormuksen pitäminen häiritse lainkaan. Päinvastoin. Se on ihanaa <3

<3 <3 <3


Ensimmäistä kertaa sormessa


Kultaseppä Kulmalan liike Kapteeninkadulla

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa, paljon onnea teille molemmille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämä alkuvuosi on ollut kyllä ihanaa huumaa! <3

   Poista
 2. I-HA-NA sormus! Onnea vielä kerran♥

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis, elegantti ja tyylikäs sormus! Onnittelut! ♥ Kun se oikea tulee vastaan niin sen tietää. (Niin sormuksessa kuin puolisossakin! :D ) Olen katsellut omia sormuksiani kohta kuusi vuotta enkä ole vieläkään kyllästynyt niihin. Kannataa siis satsata juuri sellaisiin sormuksiin mistä pitää eniten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näinhän se on, että sormusta (ja miestä) pitää jaksaa tuijotella yli puoli vuosisataa. Hassua, miten tärkeä tuosta sormuksesta on lyhyessä ajassa tullut <3

   Poista