14.2.2015

Ystävänpäiväkuvaukset - behind the scenes

Pusuhuulet pukkarissa


Ystävänpäivää kritisoidaan välillä amerikkalaisena tuontitavarana ja kaupallisena humputuksena. Itse
en kuulu tähän joukkoon. Vaikka "jokainen päivä on ystävänpäivä", on tärkeää, että kerran vuodessa on myös erityinen juhlapäivä ystävyydelle. Ainakin omassa ystäväpiirissäni arjen kiireet, haastava työ ja perheen perustaminen vähentävät ystäväkontakteja huomaamatta. Vuosi vuodelta muuttuu hankalammaksi haalia koko kaveripiiri kasaan, vaikka lukiovuosina vietimme kaikki viikonloput yhdessä.

Siksi olin erityisen iloinen, kun Ilta-Sanomat pyysi minua ja Miaa ystävänpäivähaastatteluun. Olemme Mian kanssa yhteydessä niin töiden kautta kuin vapaa-ajalla, mutta harvemmin sen kummemmin analysoimme keskinäistä suhdettamme. Haastattelua varten jouduimme miettimään ystävyyttämme syvemmin ja pohtimaan ääneen mitä piirteitä arvostamme toisessa eniten. Mikä voisikaan olla ihanampaa, kuin kuulla kehuja arvostamaltaan ihmiseltä.

Tunteistaan ei voi koskaan puhua liikaa. Suosittelenkin lämpimästi, että ystävänpäivän kunniaksi avaatte hieman sydäntänne. Kertokaa läheisillenne heidän olevan tärkeitä - ja kertokaamyös miksi he sitä ovat. Minun ja Mian ystävyys ei syttynyt hetkessä. Lisää "nihkeästä ensikohtaamisesta" voi lukea viikonlopun Ilta-Sanomista.

Ystävänpäivän aamiaisseurana tulppaanikimppu ja viikonlopun Ilta-Sanomat <3

Ilta-Sanomien ystävänpäivänumeron haastattelu tehtiin runeberginpäivänä. Saavuimme Sanomatalolle aamulla yhdensän kieppeillä. Päivä alkoi ihanan rauhallisesti aamupalalla ja maskeerauksella. On kyllä luksusta, kun voi istua unisena puunattavaksi ja kun seuraavan kerran avaa silmät, näyttää tyrmäävältä. Olin ensimmäistä kertaa Ida Jokikunnaksen maskeeraamana ja täytyy kyllä sanoa, että naisella on homma hanskassa.

Haastattelu tehtiin ehostautumisen lomassa leppoisasti höpötellen. Hörpimme kahvia ja puhuimme ystävyydestä - oikein mukava aamupäivä siis. Meikin jälkeen valitsimme sopivat asukokonaisuudet Idan avustuksella. Kanteen laitoimme ihanat värikkäät mekot ja sisäsivuille seesteisempää. Omat sinisävyset asuni olin hakenut lainaan Andiatalta. Alla tunnelmia ja behind the scenes -materiaalia kuvauksista.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille <3 Jasmin


Meikeissä oli mistä valita


Ida Jokikunnas makes magic happen :)Vielä hiukset ja sitten vaatteiden vaihtoon


Ilmeitä treenattiin jo takahuoneessa


Pukuhuoneessa piti ottaa myös pari selfietä, kun kerrankin oltiin pyntättyinä ;)Kuvia otettiin paljon ja useissa eri asukokonaisuuksissa

Lopullinen kansi näyttää tältä <3

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12085951/?claim=5gha634scpw">Follow my blog with Bloglovin</a>

3 kommenttia:

  1. Hienoa tekstiä <3

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus jasmin! Tykkään tosi paljon lukea blogia ja tosi kiva,kun kirjotat niin useasti!
    Terveisin: Salla

    VastaaPoista