17.4.2014

Aurinkoista pääsiäistä!Ihanaa kun on kevät! Miten uskomattoman paljon virtaa saakaan auringonpaisteesta ja lisääntyvästä valon määrästä. Moni ehtii nauttia vapaa-ajasta pääsiäisenä, joten nyt jos koska kannattaa ulkoilla.

Pidän työssni siitä, että kaikki päivät ovat erilaisia. Se tarkoittaa myös sitä, että työajat vaihtelevat. Silloin kun draivia riittää, teen mielelläni ympäripyöreitä päiviä. Palkinnoksi tulee arkivapaita, ja leppoisia aamuja. Toki toimistoaikaan saa ihmisiä helpoiten kiinni ja arvontaohjelmien kellonajat ovat vakiot, mutta kuvakäsikirjoituksia ja käsikirjoituksia voi kirjoittaa vuorokaudenajasta ja sijainnista riippumatta. Ei muuta kuin läppäri kainaloon ja merenrantakahvilaan :)


Sininen taivas ja kimmeltävä meri
Sain kuluneella viikolla nauttia niistä rakastamistani leppoisista aamuista. Kantakaupungissa asumisessa parasta on se, että kaikki on lähellä. Kahvin voi nauttia kotikadun leivosliikkeessä, päiväkävelyllä voi hakea tuoreita kukkia kivijalkakaupasta ja nurkan takaa löytyy myös suklaapuoti. Näin keväällä Helsinki on kauneimmillaan.

Mariankadun kukkakauppa pursuaa värejä
Kotikulmilta löytyy houkutuksia

Johan & Nyströmin cappuccino ja raakakakku
Haluan tukea paikallisia palveluja ja kivijalkakauppoja. Niissä tuleekin asioitua säännöllisesti Tällä kertaa mukaan tarttui pääsiäsiherkkuja. Chjockosta löytyi toinen toistaan taidokkaammin tehtyjä suklaafiguureja. Pienellä pääsiäisrekvisiitalla ja pirteillä narsisseilla pääsee kevään tunnelmaan. Pääsiäispuput ovat niin suloisia, ettei niitä melkein raaskinut syödä - melkein. ;)

Aurinkoisten kuvien myötä ihanaa pääsiäisenaikaa kaikille <3

Pääsiäsitunnelmaa Chjockosta
Kuka tunnustaa haukanneensa pupua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti